Evenementen

Koffie en kaart middagen:

Tijdens deze middag focussen we ons vooral op een gezellige middag, waar niets hoeft maar alles kan. Gewoon even een middagje je hoofd leeg maken, bijkletsen, creatief bezig zijn en ontspannen. Klinkt dit nou precies wat jij nodig hebt, kom dan langs tijdens de Koffie en kaart middag!
De koffie en kaart middagen worden gehouden van 14:00 uur tot 16:00 uur, prijs €5,00 inclusief wat drinken, iets lekkers en een zelfgemaakte kaart.De volgende datums zijn al ingepland, graag hoor ik vooraf of je gezellig langs komt en of je iemand mee brengt dan zorg ik dat er genoeg materialen aanwezig zijn.

  • Maandag 28 augustus 2017 van 14:00 tot 16:00 Thema dieren
  • Maandag 2 oktober 2017 van 14:00 tot 16:00

 

Workshop: 

De workshops zullen per prijs verschillen, dit is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt gaat worden. Wil je ook een keer deelnemen aan een workshop of zelf een workshop organiseren dan kan je me het beste een e-mail sturen op madebyinepie@gmail.com en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dit zijn de datums die al ingepland zijn (let op plaatsen beperkt beschikbaar, bij grote aanvraag wordt er een extra dagdeel ingepland)

  • LET OP in de maand  augustus vinden er geen workshops plaats i.v.m. vakantie (bestellingen en aanvragen gaan gewoon door)
  • Maandag 11 september 2017 van 14:00 – 16:00 of van 19:00 – 21:00: Herfst/Winter catalogus workshop
  • Maandag 25 september 2017 van 14:00 – 16:00 of van 19:00 – 21:00:

 

Kinderworkshops:

Deze workshop zijn speciaal voor de kinderen op woensdagmiddag van 14:00 – 16:00. Deze middagen werken we met thema’s en maken we kaarten, projectjes of doosjes. De leeftijd is vanaf 10 jaar zelfstandig of jonger met begeleiding van een ouder. De kosten zijn afhankelijk van wat we gaan doen en worden per datum vermeld. Natuurlijk zorgen wij dat er drinken en wat lekkers klaar staat. Mocht u kind een allergie hebben of dieet  wensen horen wij dit graag van te voren zodat we hier rekening mee kunnen houden. Voor meer informatie kun je het beste een e-mail sturen naar madebyinepie@gmail.com

  • LET OP in de maand augustus vinden er geen kinderworkshops plaats i.v.m. de vakantie.

 

Evenementen waar je ons kunt vinden:

  • Hip Hap Heusdenhout: Zaterdag 9 september van 10:00 tot 18:00 uur in winkelcentrum Heusdenhout (vlakbij Breda) hip hap
  • Lady’s Night: donderdag 5 oktober van 19:00 tot 23:00 uur in Valkenswaard. Kom gezellig naar de Lady’s Night in Valkenswaard, de eerste 50 bezoekers krijgen ook nog eens een Goodie Bag waar wij ook iets leuks in stoppen! ladys night

Binnenkort vindt je hier meer datums, tijdstippen en de locaties voor aankomende evenementen zoals workshops en koffie/kaart middagen. 

Wil je zelf een workshop houden, neem dan contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden. Bovendien ontvang je zelf 50% korting (op je volgende workshop) als je een workshop organiseert met minimaal 3 gasten. 

Tot snel, Liefs Ine