Evenementen

Koffie en kaart middagen:

Tijdens deze middag focussen we ons vooral op een gezellige middag, waar niets hoeft maar alles kan. Gewoon even een middagje je hoofd leeg maken, bijkletsen, creatief bezig zijn en ontspannen. Klinkt dit nou precies wat jij nodig hebt, kom dan langs tijdens de Koffie en kaart middag!
De koffie en kaart middagen worden gehouden van 14:00 uur tot 16:00 uur, prijs €5,00 inclusief wat drinken, iets lekkers en een zelfgemaakte kaart.De volgende datums zijn al ingepland, graag hoor ik vooraf of je gezellig langs komt en of je iemand mee brengt dan zorg ik dat er genoeg materialen aanwezig zijn.

  • Maandag 6 november 2017 van 14:00 tot 16:00
  • Maandag 4 december 2017 van 14:00 tot 16:00

 

Workshop: 

De workshops zullen per prijs verschillen, dit is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt gaat worden. Wil je ook een keer deelnemen aan een workshop of zelf een workshop organiseren dan kan je me het beste een e-mail sturen op madebyinepie@gmail.com en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dit zijn de datums die al ingepland zijn (let op plaatsen beperkt beschikbaar, bij grote aanvraag wordt er een extra dagdeel ingepland)

  • Maandag 20 november 2017 Workshop Colorful season: Workshop met de veelzijdige set Colorful Seasons. We maken 1 kaart, kosten 5 Euro, voor iedere extra kaart komt er 2,00 euro bij. De workshop duurt van 14:00 – 16:00 uur.
  • Woensdag 22 november 2017 doen we ook een workshop Colorful season zie info hier boven.
  • Zaterdag 9 december 2017 gaan we voor het eerst een workshop doen op een zaterdag. Sinterklaas is weer voorbij, tijd voor kerstkaarten maken. Deze keer van 10.30 tot 15.00 uur. We gaan een mooie set kaarten maken in een opbergdoosje en een pizza doosje met 4 mini kerstkaartjes. Tussendoor verzorgen wij een lichte lunch. Inclusief lunch kost deze workshop 17,50 euro
  • Dinsdag 19 december 2017 van 14:00 tot 16:00 Workshop: kerstkaarten maken. Kosten 5 euro, voor iedere extra kaart komt er 2 euro bij.

 

Kinderworkshops:

Deze workshop zijn speciaal voor de kinderen op woensdagmiddag van 14:00 – 16:00. Deze middagen werken we met thema’s en maken we kaarten, projectjes of doosjes. De leeftijd is vanaf 10 jaar zelfstandig of jonger met begeleiding van een ouder. De kosten zijn afhankelijk van wat we gaan doen en worden per datum vermeld. Natuurlijk zorgen wij dat er drinken en wat lekkers klaar staat. Mocht u kind een allergie hebben of dieet  wensen horen wij dit graag van te voren zodat we hier rekening mee kunnen houden. Voor meer informatie kun je het beste een e-mail sturen naar madebyinepie@gmail.com

  • LET OP vooralsnog alleen op aanvraag, geen datums gepland.

 

Evenementen waar je ons kunt vinden:

  • Lady’s Night Geldrop, meer info volgt z.s.m.
  • 10 december van 10:30 tot 13:00 uur Kerstmarkt Euphonia in Geldrop

Binnenkort vindt je hier meer datums, tijdstippen en de locaties voor aankomende evenementen zoals workshops en koffie/kaart middagen. 

Wil je zelf een workshop houden, neem dan contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden. Bovendien ontvang je zelf 50% korting (op je volgende workshop) als je een workshop organiseert met minimaal 3 gasten. 

Tot snel, Liefs Ine

Advertenties