Evenementen

Koffie en kaart middagen:

Tijdens deze middag focussen we ons vooral op een gezellige middag, waar niets hoeft maar alles kan. Gewoon even een middagje je hoofd leeg maken, bijkletsen, creatief bezig zijn en ontspannen. Klinkt dit nou precies wat jij nodig hebt, kom dan langs tijdens de Koffie en kaart middag!
De koffie en kaart middagen worden gehouden van 14:00 uur tot 16:00 uur, prijs €5,00 inclusief wat drinken, iets lekkers en een zelfgemaakte kaart.De volgende datums zijn al ingepland, graag hoor ik vooraf of je gezellig langs komt en of je iemand mee brengt dan zorg ik dat er genoeg materialen aanwezig zijn.

  • woensdag 5 juli 2017
  • let op in de maand augustus vindt er geen Koffie en Kaart plaats i.v.m. vakantie  (bestellingen en aanvragen gaan gewoon door)

 

Workshop: 

De workshops zullen per prijs verschillen, dit is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt gaat worden. Wil je ook een keer deelnemen aan een workshop of zelf een workshop organiseren dan kan je me het beste een e-mail sturen op madebyinepie@gmail.com en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dit zijn de datums die al ingepland zijn (let op plaatsen beperkt beschikbaar, bij grote aanvraag wordt er een extra dagdeel ingepland)

  •  LET OP DE WORKSHOP GAAT IN VERBAND MET DE HITTE NIET DOOR EN WORDT Z.S.M. OPNIEUW INGEPLAND !! dinsdag 20 juni van 14:00 – 16:00 uur: Workshop Daisy Delight. Tijdens deze workshop gaan we een kaartje maken met de Daisy Delight bundel. Dit houdt in de pons, de stempelset en het Designer Series Papier (optioneel). De kosten voor deze workshop zijn €7,50 inclusief wat lekkers en wat te drinken. Bestand_000 (17)
  • Maandag 17 juli van 14:00 – 16:00 uur: Workshop Climbing Orchid. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Climbing Orchid bundel. Dit houdt in de Stempelset en de bijbehorende Thinlits. Zoals je in de foto kunt zien kun je heel makkelijk de orchideeën stempelen of je stanst ze uit en krijgt een mooi 3D effect. De kosten voor deze workshop zijn €7,50 inclusief wat lekkers en wat te drinken.  PhotoGrid_1497195234802.jpg
  • LET OP in de maand  augustus vinden er geen workshops plaats i.v.m. vakantie (bestellingen en aanvragen gaan gewoon door)

 

Kinderworkshops:

Deze workshop zijn speciaal voor de kinderen op woensdagmiddag van 14:00 – 16:00. Deze middagen werken we met thema’s en maken we kaarten, projectjes of doosjes. De leeftijd is vanaf 10 jaar zelfstandig of jonger met begeleiding van een ouder. De kosten zijn afhankelijk van wat we gaan doen en worden per datum vermeld. Natuurlijk zorgen wij dat er drinken en wat lekkers klaar staat. Mocht u kind een allergie hebben of dieet  wensen horen wij dit graag van te voren zodat we hier rekening mee kunnen houden. Voor meer informatie kun je het beste een e-mail sturen naar madebyinepie@gmail.com

  • LET OP in de maand juli en augustus vinden er geen kinderworkshops plaats i.v.m. de vakantie. Je kunt wel zelf een kinderworkshop bij ons boeken in de maand juli!

 

Evenementen waar je ons kunt vinden:

  • Share a Perfect day: zaterdag 1 juli van 10:00 tot 18:00 uur geven wij workshops met Team The Lovely Stampers in Hilvarenbeek. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link: http://www.shareaperfectday.nl/?gclid=CJTBro-nzNQCFVAQ0wods1oBlQ share-a-perfect-day-header-17-april
  • Lady’s Night: donderdag 5 oktober van 19:00 tot 23:00 uur in Valkenswaard. Kom gezellig naar de Lady’s Night in Valkenswaard, de eerste 50 bezoekers krijgen ook nog eens een Goodie Bag waar wij ook iets leuks in stoppen! ladys night

Binnenkort vindt je hier meer datums, tijdstippen en de locaties voor aankomende evenementen zoals workshops en koffie/kaart middagen. 

Wil je zelf een workshop houden, neem dan contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden. Bovendien ontvang je zelf 50% korting (op je volgende workshop) als je een workshop organiseert met minimaal 3 gasten. 

Tot snel, Liefs Ine