Evenementen

Koffie en kaart middagen:

Tijdens deze middag focussen we ons vooral op een gezellige middag, waar niets hoeft maar alles kan. Gewoon even een middagje je hoofd leeg maken, bijkletsen, creatief bezig zijn en ontspannen. Klinkt dit nou precies wat jij nodig hebt, kom dan langs tijdens de Koffie en kaart middag!
De koffie en kaart middagen worden gehouden van 14:00 uur tot 16:00 uur, prijs €5,00 inclusief wat drinken, iets lekkers en een zelfgemaakte kaart. Voor elke extra kaart die je maakt, betaal je maar slechts 2 euro! De volgende datums zijn al ingepland, graag hoor ik vooraf of je gezellig langs komt en of je iemand mee brengt dan zorg ik dat er genoeg materialen aanwezig zijn.

 • Woensdag 4 April of Donderdag 5 April (in verband met Tweede Paasdag niet op maandag!)
 • Maandag 14 Mei
 • Maandag 4 Juni Vaderdag Thema, we zullen hier o.a. de stempelset Bubble Over (pagina 32 in de Lente/Zomer catalogus) voor gebruiken en de Truly Tailored bundel (pagina 45 in de Lente/Zomer catalogus)!
 • Maandag 2 Juli

 

Workshop: 

De workshops zullen per prijs verschillen, dit is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt gaat worden. Wil je ook een keer deelnemen aan een workshop of zelf een workshop organiseren dan kan je me het beste een e-mail sturen op madebyinepie@gmail.com en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dit zijn de datums die al ingepland zijn (let op plaatsen beperkt beschikbaar, bij grote aanvraag wordt er een extra dagdeel ingepland).

 • Maandag 19 Maart van 14:00 – 16:00 uur: Paasworkshop. Kosten voor deze workshop zijn: € 7,50. Het thema van deze workshop is Pasen en we gaan o.a. werken met de Sweet Little Something stempelset (pagina 40 in de lente/zomer catalogus) welke bestaat uit een drie-stap-konijnen-stempel, maar wees gerust deze ziet er moeilijker uit dan het is!
  sweet little something 4
  We gebruiken hiervoor ook de Stamparatus wat enorm zal helpen!! 🙂 Kijk onderstaande GIF maar eens hoe makkelijk het is en wat een prachtig resultaat je krijgt!
  11.16.17_GIF_STAMPARATUS
 • Donderdag 22 Maart van 19:00 – 21:00 uur: Paasworkshop avond editie!
 • Donderdag 29 Maart van 14:00-16:00 uur: Einde Sale-A-Bration Party. Tijdens deze workshop gaan we nog 1 keer gebruik maken van de prachtige producten die beschikbaar zijn geweest tijdens de Sale-A-Bration. Ook is dit je laatste kans om nog een bestelling te plaatsen en te profiteren van gratis producten bij je bestelling. Kosten voor deze workshop zijn €5,00. 
 • Maandag 16 April van 14:00 – 16:00 uur: Black & White workshop. Tijdens deze workshop gaan we werken met de twee basis kleuren Black & White met daarbij o.a. de Petal Passion Bundel (pagina 22 t/m 24 in de Lente/Zomer catalogus) en het bijbehorende Designer Series Paper en Memories and More Card Pack.
  Kosten voor deze workshop zijn €10,00.
  petal passion
 • Maandag 23 April van 14:00 – 16:00 uur: Apron of Love workshop. Tijdens deze workshop gaan we gebruik maken van de Apron of Love Bundel (Pagina 47 in de Lente/Zomer catalogus). Kosten voor deze workshop zijn €10,00. Apron of love.jpg
 • Maandag 28 Mei van 14:00 – 16:00: Vieze vingers workshop! Bij deze workshop is het aan te raden om geen nieuwe kleren aan te doen, want je vingers zullen vies worden! We gaan namelijk heerlijk kliederen met inkt, sponsjes, Brusho poeder, Embossing pasta en nog veel meer leuke technieken. Kosten voor deze workshop zijn € 10,00. Voor meer info over Brusho, kijk dan onderstaande video:

 

Kinderworkshops:

Deze workshop zijn speciaal voor de kinderen op woensdagmiddag van 14:00 – 16:00. Deze middagen werken we met thema’s en maken we kaarten, projectjes of doosjes. De leeftijd is vanaf 10 jaar zelfstandig of jonger met begeleiding van een ouder. De kosten zijn afhankelijk van wat we gaan doen en worden per datum vermeld. Natuurlijk zorgen wij dat er drinken en wat lekkers klaar staat. Mocht u kind een allergie hebben of dieet  wensen horen wij dit graag van te voren zodat we hier rekening mee kunnen houden. Voor meer informatie kun je het beste een e-mail sturen naar madebyinepie@gmail.com

 • LET OP vooralsnog alleen op aanvraag, geen datums gepland.

 

Binnenkort vindt je hier meer datums, tijdstippen en de locaties voor aankomende evenementen zoals workshops en koffie/kaart middagen. 

Wil je zelf een workshop houden, neem dan contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden. Bovendien ontvang je zelf 50% korting (op je volgende workshop) als je een workshop organiseert met minimaal 3 gasten. 

Tot snel, Liefs Ine