de Big Shot en benodigdheden

De Big Shot is een compacte machine ideaal voor het stansen en embossen van van figuren of teksten. Stampin’ Up heeft hier samen met Sizzix een reeks aan producten voor uitgegeven die vaak ook combineren met de stempelsets van Stampin’ Up. Hieronder vindt je de diverse stansen, platen en de prijzen hiervan. Voor de prijzen en informatie van de embossing folder, klik dan hier. 

Kijk onderstaande video voor meer informatie hoe de Big Shot nou werkt. Wil je meer informatie, stuur me dan een berichtje dan help ik je verder.

big-shot

Big Shot: beginnende natuurlijk met het apparaat zelf de Big Shot. Deze machine is wel even een aanschaf, want de prijs hiervoor is €120,00 maar je gaat deze heel veel gebruiken als je hem eenmaal hebt. De big shot wordt geleverd met 1 paar standard cutting pads en 1 big shot platform. Scroll naar beneden voor meer informatie.

standard-cutting-padsStandard Cutting Pads: deze doorzichtige platen worden standaard meegeleverd bij aanschaf van de Big Shot, maar versleten naar mate je ze gebruikt. En uiteindelijk zijn ze een keer aan vervanging toe als je er bijvoorbeeld niet meer door heen kunt kijken na al het stansen. Het makkelijkste is om 1 plaat te markeren als bovenkant en 1 plaat als snijkant, dan heb je er zo lang mogelijk plezier van. De losse platen kosten €13,50 per paar.

big-shot-platformBig Shot Platform: deze plaat gebruik je samen met de Standard Cutting Pads om je dies/thinlits/embossing folders door de Big Shot te halen. Deze wordt standaard geleverd met de Big Shot, maar mocht je nou al een oudere Big Shot hebben kun je deze los bestellen voor €31,50. Op de platen staan tevens een uitleg hoe te gebruiken.

precision-base-platePrecision Base Plate: deze stalen plaat geeft bij gedetailleerde dies het beste resultaat. De plaat is los te bestellen voor €30,00 en wordt niet standaard meegeleverd met de Big Shot. Op de plaat staat tevens een uitleg hoe te gebruiken.

magnetic-platform Magnetic Platform: deze magnetische plaat is ideaal om je dies op de gestempelde plaats te houden, zodat je gestempelde vorm perfect uitgestanst wordt. De plaat wordt niet standaard mee geleverd met de Big Shot, maar is los te bestellen voor €49,00. Dit is een absolute aanrader en maakt het een stuk makkelijker om perfect te stansen.

big-shot-die-brushBig Shot Die Brush: deze borstel helpt je om je gestanste figuren makkelijk uit de dies/thinlits te verwijderen. De borstel kost €13,50 en laat je niet meer peuteren, maar zorgt ervoor dat je stans er heel en mooi uitkomt.

Hieronder vindt je een aantal Thinlits van Stampin’ Up. Wil je de gehele collectie zien, kijk dan in de catalogus of neem contact met me op. Van sommige is een video te vinden hoe je deze kunt gebruiken.:

birds-en-blooms Birds & Blooms thinlits dies €33,00. Te combineren met de Best Birds stamp set. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

bloomin-heartsBloomin Hearts thinlits dies €30,00. Te combineren met de Bloomin Love stamp set. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

bold-butterflys Bold Butterfly framelits dies €21,00. Te combineren met de Watercolor Wings stamp set. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

bunch-of-bannersBunch of Banners framelits dies €33,00. Te combineren met de Banners for you stamp set of de Birthday Banners stamp set. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

butterfliesButterflies Thinlits dies €30,00. Te combineren met de Watercolor Wings stamp set of de Butterfly Basics. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

detailed-dragonfly Detailed Dragonfly thinlits dies €37,50. Te combineren met de Dragonfly dreams stamp set (25,00). Verkrijgbaar als bundel voor €56,25.

detailed-floral Detailed Floral thinlits dies €35,00. Te combineren met de Floral Phrases stamp set. Voor bundel prijzen, zie catalogus. Voor deze set is er ook een DSP series, ook deze kun je in de catalogus vinden.

everyday-jar Everyday Jar framelits dies €40,00. Te combineren met de Jar of Love stamp set. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

flourish Flourish thinlits dies €35,00. Te combineren Flourish Phrases stamp set die tevens verkrijgbaar is met Nederlandse teksten (Recht uit het hart stempel set). Voor bundel prijzen, zie catalogus.

frozen-treats Frozen Treat framelits dies €33,00. Te combineren met de Cool Treats stamp set (€33,00). Ook verkrijgbaar als bundel voor €59,25. Combineer deze set ook met het Tasty Treats Specialty DSP (€15,75) en de Tasty Treats Designer washi tape (€9,75). Voor meer informatie of combinatie mogelijkheden, zie catalogus.

hearth-and-home Hearth & Home thinlits dies €24,00.

large-lettersLarge Letters framelits dies €119,75. Deze set is waarschijnlijk de duurste set framelits die Stampin’Up heeft, maar de letters zijn rond de 3 x 5,9 cm en zeer handig. Je kunt deze combineren met de Letters For You stamp set (€59,00) Voor bundel prijzen, zie catalogus.

large-numbers Large Numbers framelits dies €37,50. Te combineren met de Number Of Years stamp set. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

layering-circle Layering Circles framelits dies €42,00. Waar kun je deze nou niet mee combineren!

layering-ovals Layering Ovals framelits dies €42,00. Ook deze kun je heel divers gebruiken.

layering-squares Layering Squares framelits dies €42,00. En als je de Circles en de Ovals hebt, dan is deze natuurlijk ook een must-have !

lots-of-labels Lots of Labels framelits dies €33,00.

may-flowers May Flowers framelits dies, €37,50. Te combineren met de Falling Flowers stamp set. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

mini-treat-bag Mini Treat Bag thinlits dies €49,00. 

popcorn-box Popcorn Box thinlits dies €40,00. Te combineren met de Ready To Pop stamp set. Voor bundel prijzen, zie catalogus. 

rose-garden Rose Garden thinlits dies €37,50. Te combineren met de Rose Wonder stamp set of de Helping Me Grow stamp set. c

stitched-shapes Stitched Shapes framelits dies €36,00. Deze set is net als de Circles, Ovals en Squares ideaal om te gebruiken. Maar deze kun je nu ook samen combineren. Deze set zorgt voor een klein gestikt randje dat net wat extra’s geeft aan je vorm. Je krijgt 4 dies in verschillende maten van elke vorm.

sunshine-wishes Sunshine Wishes thinlits dies €33,00.

sweet-and-sassy Sweet & Sassy framelits dies €42,00. Deze is met vele sets te combineren en ideaal voor Valentijnsdag of een kaartje voor je geliefde.

swirly-scribblesSwirly Scribbles thinlits dies €33,00. Te combineren met de Swirly Bird stamp set, maar ook prachtig los. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

umbrella-weather Umbrella Weather framelits dies €30,00. Te combineren met de Weather together stamp set of de My Hero stamp set. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

up-and-awayUp and away thinlits dies €36,00. Te combineren met de Lift me up stamp set die tevens verkrijgbaar is als bundel. Ook is er tijdens de sale-a-bration een DSP serie beschikbaar. Voor bundel prijzen, zie catalogus. En klik hier om naar de blog te gaan waar deze set in wordt gebruikt. Deze set is een grote favoriet van mij en zal je nog regelmatig tegenkomen!

window-boxWindow Box thinlits dies €42,00. Te combineren met de Window Shopping stamp set en verkrijgbaar als bundel. Voor bundel prijzen, zie catalogus.

Wil je één of meerdere producten bij mij bestellen, dan kun je me het beste een mailtje sturen naar: madebyinepie@gmail.com . Ik kan deze bestelling dan voor je verzorgen en meestal binnen een week heb je je bestelde producten in huis. Heb je hier nog vragen over, dan hoor ik deze ook graag!

 

Advertenties