Blog

Doosjes Donderdag: Pizzadoosje

Vandaag laat ik jullie zien hoe leuk de pizza doosjes zijn. Ik heb er 4 Whisper White kaartjes met bijpassende enveloppen in gedaan. De kaartjes zijn 6″bij 3″, score op 3″. De envelopjes kun je kopen : 40 stuks voor 11,50 euro. En leuk om daar ook een stempeltje op te doen. Dan past het perfect bij elkaar.

Stampin'Up!

Ik heb heerlijk relaxed zitten stempelen met mijn Stamparatus! Wat blijft dit toch een geweldig hulpmiddel. Zo leuk om in het rond te kunnen stempelen. Ik heb de kransjes twee keer met een andere kleur groen gestempeld. De basiskleur van het hulstblaadje was Lemon Lime Twist en daarop heb ik gestempeld met Old Olive en de andere 2 met Garden Green. Wil je weten hoe, kom dan gerust een keer langs en laat ik het jullie zien. Leuk ook met bloemen.

IMG_1900

 

Is toch een heel schattig cadeautje zo? Mocht jij nog iets van Stampin’Up! voor de kerst als kado in huis willen hebben, dan is morgen de laatste dag om te bestellen. Anders wordt het pas na de Kerst bezorgt.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Wat is er over Woensdag?

Vandaag nog een kaartje uit dezelfde serie als maandag en dinsdag. Vandaag heb ik weer een Whisper White note card gebruikt. Alleen heb ik de ronden afgerond met de Trio Punch en ook van  de DSP mat heb ik de hoeken afgerond. Leuk om te zien hoe je een heel ander effect krijgt door gebruik van deze pons.Santa heb ik uit het DSP gestanst en Mrs. Santa heb ik gestempeld en gekleurd en daarna uitgestanst. Ik heb een strook Poppy Parade  bewerkt met een Die uit de Stitched Labels Framelits Dies: je krijgt dan zo’n leuk kruissteek randje.

Met Dimensionals heb ik de 2 figuurtjes opgeplakt en op een stuk Whisper White de mooie Nederlandse tekst uit de set: Binnen is het warm gebruikt. Met mijn Paper Snips, de fijnste schaar die ik ken, heb ik er driehoekjes uitgeknipt wat net een speelser uiterlijk geeft dan gewoon recht.

Stampin'Up!

Zijn jullie al begonnen met de kerstkaarten?

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Dies dinsdag:

Vandaag ook een eenvoudig kaartje maar nu met gebruik van Dies. Bij de set Signs of Santa met de schattige figuurtjes zitten bijpassende Dies, Maar heb je die niet dan kan je ze ook uitknippen. Helaas is het mooie DSP al uitverkocht.

Ik heb de kerstman uitgestanst en daarna met de Stampin’ Write Markers ingekleurd.Pompoen, muts rand en gesp heb ik met de Wink of Stella een glittertje gegeven. Wat sneeuwsterren en wat bling bling erop en alweer een kaartje klaar.

Basis is weer een Notecard maar nu de Whisper White variant.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Makkelijke Maandag

Vandaag een heel simpel kaartje. Omdat de producten van Stampin’Up! zo mooi zijn heeft een kaartje eigenlijk weinig nodig. Een basiskaart, een stukje mooi Designer Series Paper, een tekststempel en een stansje: that’s it!

Ik heb een stukje DSP gesneden van een vel uit het mooie All is Bright DSP. De mooie Nederlandse tekst komt uit de set: Vrede met Kerst( deze set gaat er helaas uit maar de bijpassende Sprig punch blijft gelukkig). En dit heb ik uitgestanst met de Stitched labels Framelits Dies. Wat dimensionals eronder voor de diepte en het kaartje is klaar. Het papier is zo mooi dat het lijkt of de lichtjes echt branden.
Stampin'Up!

Dit soort kaartjes zijn super handig om een boel tegelijk te maken.Ik heb als basis de Very Vanilla Notecards gebruikt. Dit zijn 20 basiskaarten met 20 bijpassende enveloppen. En dat voor 7,75 euro. Ze zijn er ook in Whisper White. En in een smallere uitvoering: de Narrow Notecards & envelopes.Zo fijn om die op voorraad te hebben: snel een kaartje klaar voor iedere gelegenheid.

Vraagje, zouden jullie het fijn vinden als jullie bij ons pakketjes DSP kunnen kopen? Dus geen hele pakken maar bv een kwart? En zouden jullie dan hele vellen willen of liever 6″bij 6″? Laat het ons weten aub.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Quote zondag:Done is better than perfect!

Vandaag weer een mooie spreuk. Herkennen jullie dit: de lat te hoog leggen, streven naar perfectie en bang om fouten te maken? Faalangst? Denken dat je het niet kan? Wij maken zelf onze blokkades.En dan doen we het liever niet dan wel. En dat is niet goed. Daarom deze spreuk: Done is better than perfect! Of te wel :je kunt het beter doen, dan dat je het niet doet omdat het perfect moet zijn.

De “fouten”die jij zelf ziet , ziet een ander vaak niet. Dat kaartje waar jij minder tevreden over bent is in de ogen van een ander vaak een waar kunststuk.

Ik merk dat ook vaak bij workshops en Koffie en Kaart, zelf is de maakster dan (nog) niet tevreden maar de anderen vinden het prachtig! Als je dan met hun ogen kijkt wordt je zelf ook blij met het eindresultaat.

Maar dit is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik zelf ook goed. Zo zit ik al een jaar aan te hikken tegen het feit dat ik eigenlijk filmpjes wil maken, maar het nog steeds niet durf.Dit is dus mijn eerste goede voornemen voor 2019: youtube filmpjes maken! Wat zijn jullie goede voornemens?

Mocht 1 ervan zijn: meer Me-Time, dan helpen wij je graag door onze creatieve workshops en Koffie en Kaart. Kom gezellig langs en maak je hoofd leeg, ontmoet leuke mensen, lach en geniet en ga met een mooi eindproduct naar huis.En wil je liever thuis aan de gang, wij verkopen de producten om zelf heerlijk creatief bezig te zijn met inkt, stempels en papier.Dus zeg niet: ik ben niet creatief, maar kom gewoon langs en probeer het!

Fijne zondag,

Liefs Ine en Mandy

Ps de mooie foto is van Marleen Sahetapy #summerfeed

Facebook Hop : Nieuw(e) Jaar

Hoi Allemaal en welkom bij de Lovely Stampers maandelijkse Facebook Hop!

Deze maand hebben we het thema: Nieuw(e) Jaar.
Voor ons betekend het nieuwe jaar niet alleen een jaarwisseling en vuurwerk. Op 3 januari gaat namelijk ook de nieuwe Lente-Zomer catalogus is en is het de start van de Sale-a-Bration periode. Kortom het wordt een hele feestelijke periode aan de start van het nieuwe jaar.

Voor de hop heb ik dan ook gebruik gemaakt van 1 van mijn nu al favoriete producten uit de nieuwe catalogus. De nederlandse stempelset “Vlinderdans” en de daarbij horende Butterfly duet punch. Deze bundel is vanaf 3 januari verkrijgbaar voor €42,25 (de stempelset los voor €25,00 of de punch los voor €22,00). Het papier komt uit de Sale-a-Bration folder die ook vanaf 3 januari in gaat. Het papier is alleen tijdens de Sale-a-Bration verkrijgbaar en is gratis als je een bestelling vanaf 60 euro plaatst. Hoe dit precies in zijn werk gaat hoor je binnenkort van ons in een speciale blog.

Het doosje is gemaakt van 12 x 12 inch papier, gescored rondom op 3 inch. Voor de onderste laag van het doosje heb ik aan 2 kanten 1/16e inch eraf gesneden en daarna rondom op 3 inch gescored. Hierdoor valt de deksel precies over de onderkant.
Voor het lint heb ik Whisper White 5/8″ flax ribbon gekozen. Deze staat ook in de nieuwe catalogus en lijkt op de burlap ribbon die in de jaar catalogus staat (pagina 200). Doordat deze Whisper White is, kun je het ook met een inktroller een willekeurige kleur geven. Zo kan je de kleur van het lint dus aanpassen voor elke kaart of doosje dat je wilt gebruiken.

8ebe9ecb-280f-45b6-9b31-6f46f50699a4

Je kan de deksel van de doos ook op 2 inch rondom scoren, dan zie je de onderkant van de doos iets meer.

4ae33c2f-df09-4f1a-ab18-0737b4ff1509

Voor de labels heb ik gebruik gemaakt van de Tag Topper Scalloped punch. Op de strook van 2 inch heb ik in memento inkt de vlinders gestempeld zodat je de uit gepunchte vlinders daarop kan plakken voor een 3D effect.

Ik hoop dat je met ons mee hopt naar mijn teamgenootjes om nog meer inspiratie op te doen en zelf aan de slag gaat met al het moois dat er als is en dat er nog gaat komen!
Veel plezier met hoppen!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Vrije vrijdag: Kerstballen

Sinterklaas is weer vertrokken en de kerstspullen komen langzaamaan naar beneden, Mijn Willem vindt de Kerst de leukste periode van het jaar. Hij bouwt ieder jaar het kerstdorp op en sinds ik Kerstevenementen hier thuis organiseer mag hij al lekker vroeg aan de kerstversiering beginnen.

Mijn lieve teamgenootje en vriendin Danielle Kassing had gisteren een geweldig leuk filmpje gemaakt hoe je kerstballen kon maken. Ik vond ze zo leuk dat ik naar de winkel ben gegaan en de benodigdheden heb aangeschaft. Dit is de link naar haar filmpje :Stampin’Up! Santa’s Workshop kerstbal – NL

Vergeten jullie niet om een duimpje omhoog te geven als jullie bij haar langs zijn geweest?

Ik heb gekozen voor de schattige Pinguïns uit de Making Every Day Bright. Helaas gaat deze set niet mee naar de jaarcatalogus dus wil je deze set hebben moet je nu snel zijn. De bijpassende pons en Making Christmas Bright gaan wel door. We helpen je graag met bestellen.

Natuurlijk heb ik ook de Kerstbal van Danielle na gemaakt:

IMG_1784.JPG

Veel plezier met de ballen maken!

Liefs Ine en Mandy

Stempelsets

Doosjes Donderdag: Sneak peek

Vandaag op Doosjes Donderdag laat ik jullie een doosje zien wat je eventueel zou kunnen maken tijdens onze Kerst en Kaart evenementen. Op zaterdag 15 en 22 december vinden die plaats hier op de Faramir 23. We beginnen met kerstkaarten te maken, dan een lekkere lunch met onder andere onze beroemde worstenbroodjes.

Daarna mag men kiezen welke projecten men wilt maken, dit kunnen weer kerstkaarten zijn, snelle eenvoudige of juist hele mooie kaarten voor de speciale mensen in ons leven. Maar ook 3-d projecten en mooie doosjes.

1 van die doosjes is dit leuke Craft Pillow boxje. Je kunt die naar eigen idee versieren. Ik heb er nu deze mooie krans opgemaakt maar je kan ook kiezen om een eenvoudige Belly Band te maken met een mooie tekst erop. Of juist de grappige figuurtjes uit Santa’s Workshop.

Wil je dit ook, dan kan je je nog opgeven. De 15e zit bijna vol  (1 plek) maar op de 22ste hebben we nog plek, dus neem gerust een vriendin, buurvrouw of je moeder mee. De kosten zijn slechts 20 euro inclusief alle materialen en het eten en drinken. en natuurlijk de gezelligheid die onbetaalbaar is. Gun jezelf deze creatieve dag! Aanmelden kan via Madebyinepie@gmail.com

0001 (2)

Wat is er over Woensdag? Uitverkoop!

Vanaf vandaag kun je producten uit de herfst/ winter catalogus met korting kopen. Klik op deze link om naar mijn webshop te gaan: Madebyinepie webshop

Wees er snel bij want op is op. Als je nu besteld kan je nog mooi op tijd je kerstkaarten zelf maken!

Vandaag laat ik jullie ook de gemaakte kaarten zien van onze Koffie en Kaartmiddag.

De dames waren echt heel rustig aan het kleuren, je zag ze gewoon ontspannen. Leuk om te zien hoe anders de kaarten eruit zien door ander kleurgebruik. De set Floral Statements is perfect voor inkleuren en heel leuk dat we van de Hello stempel een kerstversie hebben gemaakt.

De watercolor pencils en de Blends waren favoriet. Ik had er ook de set Beautiful Day bijgepakt want die is natuurlijk ook super om in te kleuren en makkelijk uit te knippen. Hier zie je onze resultaten:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Al met al een geslaagde middag en de datum 7 januari 2019 hebben de dames alweer in de agenda gezet. Wil je ook een gezellige creatieve middag hebben meld je dan ook aan. Je bent van harte welkom hier op de Faramir 23.

Voor wie het viert: Fijne Sinterklaasavond!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: Klik hier op en je komt in onze shop.

Dies dinsdag: cadeautje van de kids

Zondag was een hele speciale dag voor ons. We zouden eigenlijk Sinterklaas vieren met het hele gezin. En dat valt niet mee hoor om 10 personen op 1 moment bij elkaar te krijgen. Was het eindelijk gelukt, kreeg onze Dennis een uitnodiging van de KNVB om zijn Haasje op te halen ( speldje wat je krijgt als je je debuut voor het Nederlands elftal hebt gemaakt). En daarna werd hij geselecteerd en mocht hij spelen voor Oranje. Ja dan zetten wij als voetbalminnend gezin graag de Sint aan de kant.

Met ons voltallig gezin en aanhang gingen wij naar Sittard, hopend op speelminuten voor hem. De eerste helft zat hij op de bank en was de ruststand 1-3. Na de rust mocht hij spelen en liet meteen zijn visitekaartje achter: prachtig doelpunt. daarna nog een lekkere assist en het stond 3-3. We stonden heel even voor, maar Tsjechië maakte gelijk en helaas werd er in de slotseconde nog gescoord en was de eindstand 4-5.

Wij waren in ieder geval toch blij want Dennis had  goed gespeeld en gescoord. Zijn eerste voor het Nederlands elftal! Nadat we uitgebreid geknuffeld hadden en een mooie familie foto hadden gemaakt hadden de kids nog een verrassing voor Willem en mij. Uit handen van de “International “kregen wij dit prachtige doosje. Natuurlijk gemaakt door Mandy en gevuld met 24 envelopjes: een complimenten Adventskalender.

IMG_1701Op ieder envelopje staat een letter: I of een W. En in het envelopje zit een kaartje met een lief complimentje. GEWELDIG! Zo’n cadeau is onbetaalbaar. Vanavond mag Willem er weer 1 openmaken, zo leuk! Iedereen heeft iets liefs opgeschreven dus ben benieuwd, toch een voordeel zoveel kids hahaha.

Het doosje: de Baker’s Box staat in de herfst/winter catalogus en ik hoop dat hij meegaat naar de grote jaarcatalogus want het heeft een perfecte maat en is zo leuk om te versieren.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De Santa’s workshop Memories & More kaartjes zijn zo hard gegaan dat ze helaas niet meer zijn te bestellen. Gelukkig hebben we het DSP en de bundel al gekocht want tijdens Kerst en Kaart gaan deze zeker gebruikt worden. Met de Dies kun je ook de figuurtjes uit het DSP snijden: handig he!

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten: