Blog

Zie zo zaterdag

Vandaag een filmpje van de afgelopen week. Wat een bijzondere week: met hoogte- maar ook dieptepunten. Het gala was fantastisch , de uitslag Vd examens dramatisch. 1 zoon geslaagd 🎉, 1 zoon een her 😱 en 1 zoon gezakt 😭. Dat verzin je toch niet. Soms is ons leven echt een soap. Vrijdagavond 32 pubers hier in de tuin: feest voor de bijna jarige. Zaterdag heeft de andere bijna jarige feest bij zijn moeder.Zondag is de tweeling echt jarig. En is het ook nog vaderdag. Dinsdag is Mandy jarig en woensdag heeft Nick herexamen. Ik ben zooooo aan vakantie toe!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

 

 

 

 

Liefs Ine en Mandy

Vrije vrijdag: Simply Shammy

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe beste vriend: Simply Shammy

Simply Shammy

Ik ben er super blij mee. Mijn Stampin Scrub blijft ook mijn vriend want met baby doekje smeer je je hele hand onder en het laat vezeltjes achter op de stempels. Maar de Simply Shammy is super handig als je met de Stamparatus werkt. Want dan zit je stempel al op het blad en heb je niks aan je Stampin Scrub.

Hij was eerst zo mooi Lila maar nu is hij al gevlekt. En ook hard. Dit moet ook want anders gaat hij schimmelen. Dus voor het gebruik maak je hem vochtig net als een vaatdoek, overtollig water eruit en dan heb je een zacht doekje. Na het gebruik laat je hem gewoon drogen en dan kan je hem op bergen in een lege Clear Stamp Case.

Clear-Mount Stamp Cases

Deze doosjes zijn superhandig om bv Rhinestones of Enamel Dots in op te bergen. Ze kosten 8,50 euro per 4. Je kunt ook de Full Wide doosjes kopen ( waar de houten stempels in zitten) en daar kun je bv de Stampin Blends in opbergen. Die kosten ook 8,50 euro per 4.

Fijn weekend,

Liefs Ine en Mandy

Doosjes donderdag: Envelop Punch Board

Vandaag voor doosjes donderdag, meer een zakje/tasje als doosje. Maar vond toch dat het onder de categorie doosjes valt. Hier had ik hem ook onder opgeslagen op mijn laptop. Dit is een project van Pootles en is uit 2013. Hier is de link naar het filmpje:Pootles Folded gift bag EPB

Ik heb er het  Envelope Punch Board voor gebruikt met het nieuwe Nature’s Poem DSP  :

Nature's Poem Designer Series Paper

Omdat ik die zo mooi bij de set Animal Outing vind passen met die leuke Giraffe.

Zoals jullie wel weten ben ik Liefmoeder van een tweeling. Een tweeling waarvan niemand gelooft dat het een tweeling is. Sam is namelijk veel groter dan Teun en lijkt op zijn moeder en Teun is het sprekende evenbeeld van Willem. Het is bijna vaderdag, dus ik dacht dit is een mooi mannelijk kadotasje. Zeker met het stoere Black Cord Cord.

Stanpin'Up! Animal Outing

En de twee giraffes stellen de tweeling voor: leuk toch? De tekst: Pa, je bent mijn held komt uit de nieuwe Nederlandse set: Van Alles Wat.

Van alles wat Clear-Mount Stamp Set (Dutch)

32 Stempels met hele mooie sentimenten die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Vaderdag blijft een moeilijk dag voor mijn kids en voor iedereen die geen vader meer heeft maar we vieren het toch omdat Willem ook voor mijn kids vader dingen doet.

Deze vaderdag is het ook nog de verjaardag van de tweeling dus dubbel feest.

Liefs Ine en Mandy

Wat is er over woensdag?

Van deze 3 ontspannen knullen is er weinig over. Want de spanning loopt hier goed op. Wachten bij de 1 op een telefoontje en bij de ander juist hopen dat ze niet bellen. Hoe verzin je het. 3 kids op 2 verschillende scholen is op dit moment niet handig. Ik heb buikpijn en mijn hart klopt in mijn keel en het is pas 1 uur……..

1 Zoon is wel zeker van zijn zaak maar de andere twee knijpen hem.Pfff ga dadelijk maar knutselen om hopelijk morgen 3 geslaagden kaartjes te kunnen laten zien.

Iedereen in het zelfde schuitje: sterkte en succes,

Liefs Ine

 

Gala Verslag

Vandaag geen Dies Dinsdag maar een korte foto impressie van Nick ( madebyinepie hihi) en Sam ( niet uit mijn buik maar wel uit/in mijn hart) op hun Gala.

IMG_7453.JPG

Morgen is de uitslag van de 3 jongste zonen over hun Havo examen maar gisteren was het feesten. Zo mooi om de jongens in hun pakken te zien en hun mooie dates in prachtige jurken. Auto’s waren geregeld en gelukkig was mijn overleden man zo lief om prachtig weer te verzorgen. Gelukkig kan ik nog steeds op hem bouwen.

Nick mijn jongste zoon had zich als doel gesteld om Strak in zijn Gala Pak te gaan. Om hem te ondersteunen zijn Willem en ik met hem gaan Sonja Bakkeren. Willem is, 9,1 kilo kwijt, ik 6,5 en Nick over de 12 kilo. Zo trots op hem zelfs op Paas Pop had hij water bij zich en maaltijd salades en fruit.

Bestand_001 (1).png

Hij is nu de slankste van de 5 zonen en stond te stralen op zijn Gala. Mooi om te zien dat hij het doorzettings vermogen en sterke wilskracht van zijn vader ( en een beetje van mij) heeft. Hij heeft ook echt keihard geleerd voor zijn examens dus hopelijk morgen een positief telefoontje.

Teun had al eerder zijn gala gehad, die zit op een andere school:

IMG_7161.JPG

 

Morgen waarschijnlijk ook geen creatieve blog, kan niet knutselen als ik moet duimen haha. Maar hopelijk 3 geslaagden.

Liefs Ine

Makkelijke Maandag: This Little Piggy

Vandaag is het Gala van Sam en Nick. Een leuke dag maar wel druk met alle voorbereidingen dus gisteravond snel een makkelijk kaartje gemaakt voor vandaag.

Ik heb de achtergrond gesponst met Coastal Cabana en Bermuday Bay. Heerlijk ontspannend om te doen: gewoon kleur opbrengen en mengen.Daarna heb ik wat water in mijn hand gespoten en druppels op het papier laten vallen. Daarna afgedept met keukenpapier .En voila: een mooie achtergrond.

Op een stuk Whipser White heb ik een varkentje uit de set This Little Piggy gestempeld met Memento Black en die op mijn gemakje bij de tv ( Max Verstappen was aan het racen) ingekleurd met mijn Blends. Dit daarna uitgestanst met de grootste cirkel van de Stiched Dies. De randen ook gesponst met Bermuda Bay en op het papier geplakt met Dimensionals.Van copieerpapier een diplomarolletje gemaakt en met gluedots opgeplakt. Congratulations erbij gestempeld en op mijn basiskaart geplakt en KLAAR!

Stampin'Up! This little Piggy Graduation

 

Easy Peasy toch? Ik wil iedere dag bloggen maar door alle spanning omtrent de examen uitslag woensdag van de 3 jongste zonen, zou het zomaar kunnen dat ik een dag oversla. Sorry maar ik ben ook maar gewoon een moeder. Ik bekijk per dag wel hoe het gaat. Juni is so wie so altijd druk: veel verjaardagen, afscheids bbq’s, hopelijk examenfeestjes etc

Gelukkig heb ik mijn Stampin’Up! spullen zodat ik af en toe mijn rust kan pakken, want anders werd ik gillend gek hahaha

Liefs Ine en Mandy

Zo gezegd Zondag: Quote

Helaas gaat deze quote bij mij niet altijd op, met een druk gezin met 5 puberzonen en vrienden en aanhang, moet soms het huishouden echt voor mijn Madebyinepie activiteiten komen. Zaten er maar meer uren in een dag.

Zeker met de nieuwe catalogus is er zoveel wat ik wil maken om met jullie te delen maar de tijd ontbreekt me vaak. Wat ik vandaag met jullie wil delen is de geweldige Nederlandse sets die er nu zijn. Stampin’Up! Heeft echt naar ons geluisterd en veel mooie nederlandse sets op de markt gebracht. Deze 2 zijn mijn grote favorieten: mooie teksten en prachtige bomenstempels.

nederlandse set Van alles wat

nederlandse set Puur Natuur

Er zijn er in totaal 12 en je kunt ze allemaal zien onder het kopje: Nederlandse stempelsets.

Mandy had voor mij voor Moederdag deze mooie kaart gemaakt waarin ze deze 2 sets had gecombineerd. Dit kaartje is goed na te maken voor vaderdag: Met de tekst Pa ,je bent mijn held. En in bv een stoere blauwe kleur zoal Blueberry Bushel.

Stampin'Up! Puur natuur, van alles wat

Wil je meer weten over de Nederlandse Sets, of ze een keer bij mij in het echt zien en er mee stempelen, of ze zelf willen aanschaffen mail me dan op Madebyinepie@gmail.com

Fijne zondag, liefs Ine en Mandy

 

Zie Zo Zaterdag: Facebookhop The Lovely Stampers

Vandaag is het weer tijd voor onze maandelijkse Facebookhop. Deze keer was het thema: De Nieuwe Catalogus. Zoveel mooie nieuwe producten, dat werd nog even moeilijk kiezen. Maar dit is het geworden:

Stampin'Up! Lovely Floral

 

De basiskaart is een stuk cardstock in de nieuwe kleur Call me Clover, daarboven op een mat Whispe White cardstock die ik met de nieuwe achtergrondstempel Handwritten heb gestempeld in Mango Melody. Daarop een scalloped vierkant Whisper white waarop ik met de Lovely Floral Dynamic Embossing Folder de bloem heb ge-embossed.

Lovely Floral Dynamic Textured Impressions Embossing Folder

Deze heb ik ingekleurd met de Mango Melody en Mint Macaron Stampin’markers en als finishing Touch wat Wink of Stella erover gedaan. ( wat je helaas niet op de foto kunt zien).

De Blaadjes Dies komen uit de Nature’s Roots framelits Dies en die heb ik uit Mint Macaron cardstock gestanst. De tekst For You komt uit de set Wood Words en heb ik uitgestanst met de flessenlabel van de Bottle’s & bubbles framelits. ( deze lagen nog op mijn tafel ivm de geslaagd kaartjes).

Dit kaartje gaat nog een lange reis tegemoet. Ik heb hem namelijk gemaakt voor collega Demo Robin Messenheimer. Zij woont in Hawaii en is haar huis en alles kwijtgeraakt door de lavastroom. Onze Teamleider Helene den Breejen was zo lief om een oproep op onze groep te doen voor kaartjes met producten uit de nieuwe catalogus.Deze kan Robin dan voor haar blog gebruiken. Vandaag gaat een hele stapel kaartjes haar kant op. We zijn echt 1 grote Stampin’ Up! familie, dat vervult mij echt met trots en tevredenheid.

Nou dit was een erg lang verhaal, vergeet niet langs al mijn teamgenootjes te hoppen voor meer inspiratie. En mocht je iets willen bestellen , help ik je graag.

Liefs Ine

Vrije Vrijdag: Geslaagd Kaartje

Afgelopen Woensdag zag je mijn Geslaagd! kaartje voor jongens en vandaag wil ik jullie een ontwerp laten zien voor meisjes en een Gender neutrale. Ja,ja Madebyinepie gaat met haar tijd mee.

Voor de meisjes kaarten heb ik gebruik gemaakt van mijn Stamparatus. Echt wat een geweldig apparaat is dit. Hij maakt het leven van de stempelaars onder ons wel erg eenvoudig. Zeker als je produktie wilt draaien is dit een fluitje van een cent.

Ik heb de grote stempels die ik wilde gebruiken op de beide platen van de Stamparatus geplakt en op de ander kanten  van de platen de tekststempels. Je hebt dus 4 stempels die je op de goede plek zet en dan kan je als een fabriekje eerst de achtergrond stempel beinkten en stempelen, dan de Danseres, en dan de tekst Hartelijk Gefeliciteerd en daarna Geslaagd. En klaar ben je.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Ik heb als extra accentje nog wat sparkels toegevoegd uit de Picture perfect Birthday set.En een cap gemaakt van een zwart vierkantje en een stukje gekleurd cardstock wat ik in de vorm van een tassel heb geknipt en opgeplakt met gluedots en daarboven een strasssteentje: voor de Bling Bling. Nog een diploma rol gemaakt van wat copieerpapier en mijn kaart is klaar om op een basiskaart geplakt te worden.

\Stampin'Up! Graduation

Voor de grote kaart heb ik de letters Hoera uitgestanst met de Large Letters Dies. Deze ook uit DSP papier gestanst en met dimensionals opgeplakt om het Eclips effect te krijgen. Het woordje geslaagd gestempeld en uitgeponst met de Classic Label Punch  en ook een diploma rol erbij geplakt.

Stampin'Up! Graduation Geslaagd

Dit kun je met elke kleur papier doen en DSP of stempelset naar keuze.

Ik heb nog meer ideeen voor geslaagd kaartjes maar die zien jullie volgende week wel.

Het wordt nu echt heel spannend bijna de uitslag datum………….

Liefs Ine en Mandy

Doosjes Donderdag:Doosje met magneet sluiting

Vandaag heb ik een doosje gemaakt die al heel lang op mijn tot do lijstje stond. Op Pinterest en op You Tube zie ik soms leuke dingen voorbij komen en die sla ik dan op om ooit een keer te maken.

Dit doosje is van Crafty Caroline en is uit 2015. Hier is de link van haar filmpje:Crafty Caroline No Cut Magnetic Gift Box

Ik heb Mint Macaron Cardstock gebruikt, en het nieuwe Nature’s Poem DSP. Voor de versiering heb ik gekozen voor de nieuwe set Varied Vases. Dit is verkrijgbaar met een bijpassende Punch en dan krijg je 10% bundel korting.Varied Vases Bundle 47,50

Varied Vases Photopolymer Bundle

De bloemen heb ik met mijn Stamparatus gestempeld. Omdat dit een 2 staps stempel is, is het zo fijn dat je 2 bladen hebt. Je stempelt eerst de bloem in Call me Clover met het ene blad, dan positioneer je de 2e stempel er perfect boven en pakt hem op met je andere blad en be-inkt het dan met Grapefruit Grove.  En stempelen maar: Easy Peasy.

De bloempjes heb ik uitgeknipt en de tekst ook. De vazen heb ik makkelijk uitgeponst. ik heb express 1 van de vazen op zijn kop geplakt zo lijkt het net een andere vaas. Nog een strikje erbij van het mooie 1/8 Black Cord. En mijn doosje is af.

Stampin'Up! Varied Vases

Jullie zullen deze set wel vaker hier zien want ik vind hem erg leuk.

Liefs Ine en Mandy