Blog

Facebook Hop: The Lovely Stampers

Vandaag doet ons team weer mee aan een leuke Facebook Hop met als thema: Nieuwjaar.

Ik heb gekozen voor een doosje met daarin een theelichtje op batterijen. Zeker in deze donkere dagen is zo’n lichtje erg gezellig. Het doosje is gemaakt met de Windowbox thinlits. Het mooie papier komt uit de Year of Cheer Specialty DSP collectie.

Daar boven op heb ik een zilveren Foil Snow flake geplakt en daar weer boven op heb ik 2 champagne glazen en bubbels uit de set Mixed Drinks gestempeld op Whisper White cardstock met Versamark en heat embossed met zilver embossing poeder. Ook de tekst Gelukkig Nieuwjaar uit de Nederlandse set: Sentimenten is ge-embossed.

Het eindresultaat is een mooi stevig doosje wat mooi licht door laat.

IMG_4587

Kijk zeker ook wat mijn teamgenootjes hebben gemaakt: zo kom je weer op nieuwe ideeen.

Wil je meer weten over de gebruikte materialen of een bestelling plaatsen dan help ik je graag. Mail me dan op madebyinepie@gmail.com. Fijn weekend,

Liefs,Ine

Bijna…….

Bijna is het zover: ons eerste Kerstkaarten Evenement.Morgen gaan we 8 dames een hele gezellige creatieve tijd bezorgen. We hebben mooie workshop projecten gemaakt voor beginnende en gevorderde cursisten.

Ons huis is al in kerstsfeer dankzij Willem die ook de lunch verzorgt en de dames van drinken en wat lekkers zal voorzien, zodat Mandy en ik alle tijd hebben voor de dames.

We hebben er enorm zin in! En zondag staan we ook nog op de Kerstmarkt van Euphonia hier op Zesgehuchten. Dus een druk maar leuk weekend voor de boeg.

Een verslag van beide dagen lees je binnenkort hier op ons blog,

Liefs Ine

Kaarten maken in opdracht.

Vandaag laat ik een kaartje zien wat ik in opdracht gemaakt heb.

Regelmatig vragen vriendinnen : Ien kan jij een kaart voor mij maken. Ze geven dan soms speciale wensen aan, maar meestal laten ze me vrij. Zo ook bij deze kaart: het is een man : hij heet Henk en wordt 76.

Bij mannenkaarten pak ik vaak toch de stempelset : High Tide erbij. Maar ook de set:Half Full is een favoriet.

Half Full Clear-Mount Stamp Set

En let op er komt een hele gave set aan: met bierflessen. Hou vanaf volgende week onze blog in de gaten voor Sneak Peeks . De nieuwe voorjaar catalogus is top en de Sale-a-Bration items die je krijgt bij een bestelling van 60 euro of meer zijn echt super.

Wil je een catalogus hebben neem dan contact met ons op : madebyinepie@gmail.com.

En wil je een kaart door ons laten maken kan je dat ook op dat adres doorgeven.

Liefs Ine

I am Back!

Sorry lieve volgers maar door alle ellende met onze Dennis stond mijn hoofd niet naar bloggen. Het heeft toch echt een enorme impact op ons gezin gehad. De uren van angstig wachten: wel of niet zijn voet kwijt, gaan niet in je koude kleren zitten. Gelukkig is het allemaal goed gekomen maar ook die omschakeling van voet kwijt, naar alleen tape en een schoentje was verbijsterend. Hij heeft deze week tentamen week maar had veel moeite om zich te concentreren dus hopelijk komt het goed.

Vanmiddag hadden we wel gewoon onze maandelijkse Koffie en Kaart. En de dames hebben hard gewerkt en mooie kaarten gemaakt.

Ik had gekozen voor een Fun Fold Card:een leuke kaart met flapjes waar je verborgen tekst of afbeeldingen achter zet:

De tafel klaar gezet en onder het genot van pepernoten en taai taai lekker creatief bezig geweest:

IMG_4525

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Leuk om te zien dat het weer hele andere kaarten zijn geworden. Dit was helaas de laatste Koffie en Kaart van dit jaar. Volgend jaar doen we het zeker weer maar de datums zijn nog niet bekend. Eerst aanstaande zaterdag ons Kerstkaarten Evenement. We hebben 8 enthousiaste dames, het huis is al bijna in kerstsfeer, de pakketten zijn bijna klaar: we hebben er enorm veel zin in.

Wil je volgend jaar ook van de partij zijn neem dan contact met ons op via madebyinepie@gmail.com. We ontvangen jullie graag hier op de Faramir,

Liefs Ine

 

Cybermonday

Misschien hebben jullie het gelezen op mijn normale facebook pagina, maar mijn oudste zoon heeft op Black friday een flinke botsing met de doelpaal gehad en zit nu in het gips. We hebben vrijdagavond tot 2.00 uur in het ziekenhuis gezeten, diagnose was eerst heel slecht: compartiment-syndroom met in het ergste geval verlies van zijn rechtervoet. Daar wordt je als 20 jarige topvoetballer niet vrolijk van en ook bij mij sloeg de grond onder mijn voeten weg. Gelukkig is een operatie hem bespaard gebleven en konden we hem zaterdag gewoon mee naar huis nemen. Wat kan er veel gebeuren in een leven en nogmaals zijn we op de feiten gedrukt dat we moeten genieten, want voor je het weet ziet je leven er heel anders uit. Ik heb van vrijdag op zaterdag nacht maar 3 uurtjes geslapen en dat merk ik nog. Voor het eerst had ik geen puf om met mijn mooie Stampin Up producten te spelen. Maar vandaag ga ik vol nieuwe moed aan de voorbereiding van ons Kerstkaarten evenement beginnen. Nog maar 2 plaatsjes vrij!

Vandaag heeft Stampin Up dus die geweldige actie van: geen verzendkosten. Scheelt toch 5,95 euro. Geldt alleen vandaag dus stuur mij gauw een mailtje met je bestelling en ik zorg dat het gratis bij jou thuis wordt bezorgd.

Liefs,Ine

 

 

Gratis verzenden!

Als afsluiting van Extravaganza komt Stampin Up met een nieuwe 24- uurs actie. Iedere bestelling  die je morgen bij mij doet , wordt gratis bij jou thuis bezorgt. Heel handig als je bv alleen iets kleins wilt bestellen zoals bv mesjes voor je trimmer of een inkt navul flesje of een flesje Tombow lijm. Neem morgen contact met mij op en ik zorg dat jouw bestelling bij Stampin Up terecht komt.

Fijne zondag avond,

Liefs Ine

Laatste dagen van de Extravaganza

Nog maar een paar dagen om de Extravaganza aanbiedingen te bestellen. Maandag de 27ste komt er nog een knallende 24 uurs actie. Wij weten zelf nog niet wat het is: spannend.

Gisteravond hadden wij een lady’snight hier in ons eigen dorp. Het was gezellig maar helaas weinig aanloop dus ook weinig verkoop. Maar we geven de moed niet op en op 10 december staat Madebyinepie op de kerstmartkt van Euphonia hier op Zesgehuchten. Wil je mooie kerstkaarten of kleine kerstkadootjes kopen kom dan even langs.

Ook zijn er nog steeds een paar plaatsen vrij voor ons Kerstkaarten evenement:

Zaterdag 9 december 2017

Tot ziens op de Faramir,

Liefs Ine

Hoezo te jong?

Afgelopen vrijdag had ik een hele leuke workshop met een oma, moeder en twee kleine kindjes van 3 en 6 jaar. Ik moest wel even slikken toen ik de leeftijden hoorde maar de oma vertelde dat ze ook vaak met haar stempelden.

Ik had een simpele kaart ontworpen voor de kids en met de 2 dames de Eclipse Letter technique gedaan. De dames waren gelukkig geen beginners in kaarten maken, dus het ging heel goed. Het was een erg gezellige workshop en de twee kids waren echt schatjes!

En ze hebben prachtige kaarten gemaakt:

mde

mde

Ook de kaarten van de dames waren erg mooi:

Ik hoop ze nog vaak  te zien hier,op de Faramir.

Liefs Ine

 

 

 

 

De hele week Extravaganza aanbiedingen!

Alleen vandaag nog tot 23.00 uur  te bestellen deze 16 mooie stempelsets met 20% korting:

De hele week kan je nog gebruik maken van de volgende aanbiedingen:

 

Voor bestellingen mail me op Madebyinepie@gmail.com. Let op: de eerste 16 stempelsets zijn alleen nog vanavond te bestellen. En voor alles geldt Op is OP.

Liefs Ine

 

Extravagaganza

De feestdagen komen eraan en iedereen is op zoek naar leuke kadootjes. Stampin Up heeft speciaal voor julle de Extravaganza Online dagen georganiseerd. Tijdens deze dagen kan je mooie producten nu met korting kopen. Alleen op aanstaande maandag 20 november kan je  deze 16 stempelsets met 20% korting aanschaffen. Klik op de linken om de afbeeldingen te zien. Van deze prijs gaat nog 20% af. ( wel exclusief verzendkosten)

Remarkable you ; Bloomin Love;Celebrate You;Cool treats;

You’re so sweet;Garden Girl; Good Vibes;Super Duper;

Heartfelt Sympathy;Every Good Wish;Good tidings;Milestone Moments;

More than Chocolate; Number of years;Oh What Fun;Touches of textures.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Bijvoorbeeld Remarkable You kost normaal 31,00 en nu 24,80! Ik heb de clear versies neergezet maar het geldt ook voor de houten stempels maar die zijn altijd duurder.

Jullie bestellingen van deze stempelsets moeten wel uiterlijk maandagavond 22.00 uur binnen zijn.

Stampin Up heeft ook nog aanbiedingen die de hele week geldig zijn en bij sommigen krijg je zelfs 40% korting. Hou mijn blog in de gaten.

Hier vindt je de complete lijst: Item List Flyer EU EN

Wil je meer info stuur dan even een mailtje naar Madebyinepie@gmail.com.

liefs Ine