Blog

Facebook hop team the Lovely Stampers

Afgelopen zaterdag was het World Card Making day. Om dit te vieren hebben wij met ons Team The Lovely Stampers een Facebookhop gedaan. Erg mooie kaarten hadden alle teamgenootjes weer gemaakt.

Ik had in plaats van 1 kaart, 4 minikaartjes van 3″bij 3″ gemaakt. In het nieuwe pizza doosje van Stampin Up. Als hoofdstempel set had ik gekozen voor Painted Harvest.

Een geweldige set die ik heel eerlijk gezegd gewoon over het hoofd had gezien. Gelukkig doe ik Madebyinepie samen met mijn dochter Mandy en zij was meteen verliefd en had deze set besteld. Komende donderdag hebben wij  2 workshops met deze set staan: s’middags van 14.00 tot 16.00 uur en s’avonds van 19.00 tot 21.00 uur. Er zijn nog plaatsjes vrij dus je kunt jezelf nog aan melden.

Bestand_000 (97)IMG_3554

Graag tot ziens hier op de Faramir,

Liefs Ine,

Lady’s night vervolg

We waren er helemaal klaar voor, even wat stress want de P uitreiking liep wat uit en er was een mega file naar Valkenswaard .

We maakten nog een grapje: die gaan allemaal naar de lady’snight.

De locatie was prima , we hadden onze tafel mooi aangekleed en nu was het wachten op de Lady’s .

Helaas waren dat er niet veel tussen 19.00 en 20.00 uur Max 50 personen, terwijl er 20 standhouders waren. En na 20.00 kwam er niemand meer.

We hebben 1 kaart verkocht en een paar visitekaartjes uitgedeeld. Hopelijk komt daar nog iets uit. De avond zou tot 23.00 duren maar om 9 uur was al de helft weg of aan het inpakken en zijn wij ook gegaan. Jammer maar het lag zeker niet aan onze inzet.

Morgen doen we mee aan een Facebook hop van ons team: zeker kijken hoor, fijn weekend.

Liefs Ine

Bijna Lady’s Night

Donderdagavond staan wij voor het eerst op een Lady’s Night, spannend maar we hebben er erg veel zin in. Wij verkopen daar kleine kadootjes, kaarten, en oude stempelsets van stampin Up. Het is in zaal Maenen op de Leenderweg 58 in Valkenswaard. Van 19.00 tot 23.00 is de zaal open.Dus mocht je niks te doen hebben: kom gezellig langs. Vrijdag lees je hier hoe het geweest was.

Afgelopen maandag hadden we weer een geslaagde Koffie en Kaart. Ik had een Squash Fold card als voorbeeld gemaakt. De dames vonden hem erg mooi maar dachten dat het veels te moeilijk was en dat zij het niet zouden kunnen.

Nou daar zaten ze fout: het ging prima en ze hebben mooie kaarten gemaakt. Goed gedaan Dames, trots op jullie!

Bestand_000 (6)

Willen jullie nou ook zo’n mooie kaart maken, of een leuk klein kadootje kopen, neem dan contact op met ons of kom even langs hier op de Farmir,

Liefs Ine

 

Een nieuwe week.

Er ligt weer een nieuwe week voor ons, met vanmiddag de maandelijkse koffie en kaart. en Donderdag onze eerste Lady’s Night in Valkenswaard. We zijn reuze benieuwd en vinden het ook erg spannend. Vrijdag lees je er hier meer over.

Verder hebben we dit weekend een grote bestelling gedaan bij Stampin Up. Vooral veel kerst producten in verband met ons Kerst Evenement op 9 december. Dat gaat echt hartstikke leuk worden met mooie kerstkaarten, een lekkere lunch en veel gezelligheid. We hebben al inschrijvingen, dus vraag gauw je moeder, vriendin,tante of buurvrouw om mee te gaan. Want vol is vol!

Kosten inclusief materialen, drinken met wat lekkers en een lichte lunch zijn: 17,50 Euro. Van 10.30 uur tot en met 15.00 uur zijn we lekker creatief bezig.

holidays!

Hopenlijk zien we jullie dan hier op de Farmir,

Liefs Ine

 

Geslaagde workshop.

Afgelopen maandag en donderdagmiddag hadden wij de workshop Coffee Cafe/ Thee.

Het was echt een groot succes. De dames hebben echt hele mooie dingen gemaakt: supertrots op hun. Ik had deze keer zelf de beschrijving gemaakt met foto’s. Omdat er een nieuwe dame bij zou zijn en Mandy een hele drukke baan heeft leek het me beter als de gevorderde dames alleen voorruit zouden kunnen en ik meer aandacht kon geven aan de nieuweling.

Wat een fijne verrassing: deze dame bleek een natuurtalentje te zijn en ze kon  gewoon mee met de rest. Inches en ook de zo moeilijk te vinden  1/8″ en 5/8″ waren geen probleem voor haar, wat veel tijd scheelde.  Ze was erg enthousiast en komt zeker nog een keer, misschien zelfs samen met een zus: Top!

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Je ziet het: fantastische resultaten, zelfs al heb je nog nooit gestempeld. Je maakt nieuwe vrienden en kan je oude verrassen met mooie cadeautjes. Kom gauw ook een keer het uitproberen: als ik het kan, kan jij het ook. Tot ziens hier op de Faramir,

Liefs Ine

Mooie actie en aanbiedingen Stampin Up

In verband met World Card making day heeft Stampin Up een hele leuke actie : Bestel je een Fast Fuse dan krijg je TWEE navullingen er gratis bij. Ook bieden  ze diverse producten nu met 15% korting aan. En kan je het DSP nu voordelig aanschaffen: Koop 3 pakken DSP en krijg de vierde er gratis bij. Dus nu is het de tijd om te shoppen. Vind je een heel pak DSP te veel dan is het ook mogelijk een Share te kopen. Neem dan even contact met ons op.

1 Oktober gaat onze bestelling de deur uit.

B3G1_DSP_Sharable_Thumb_UK

foto van Eva Louman.

Liefs Ine

 

Workshop Monday

Vandaag de eerste van de twee workshops. In het weekend ben ik bezig geweest met voorbeelden maken.En een beschrijving met foto’s maken, leuk om te doen maar wel veel werk.

Bestand_000 (123)

Vrijdag kan je hier lezen wat de dames ervan gemaakt hebben. Er zijn nog wat plekjes vrij, dus neem even contact op ivm voorbereiding materiaal zakjes.

Liefs Ine

Scrap Sunday

Laatst vroeg een vriendin of ik een leuk kaartje kon maken voor iemand die iets met thee heeft. Dus mijn favoriete retired set A Nice Cuppa uit de la gehaald. Wat blijft dit toch een mooie set. De kaart  heeft een mini-albumpje op de voorkant:Bestand_005 (8)

Ik had nog een blokje DSP liggen en een restje lint. Dan komt de grote kracht van Stampin Up weer naar voren: alles past perfect bij elkaar. Dsp, Cardstock, Lint en de Candy dots. Wie wat bewaard die heeft wat lol. Aanstaande maandag en donderdag geven wij een Workshop Koffie en Thee en mogen de cursisten kiezen of de nieuwe Coffee Cafe bundel of deze set.

Nemen jullie ook een kijkje bij de andere deelnemers van Scrap Sunday? Niet iedereen doet iedere week mee maar er is genoeg moois te vinden op hun websites.

Danielle Bennenk | http://www.mrsbrightside.nl
Do Bergen | http://www.dospiration.nl
Sandra Korten | http://www.sandrakorten.com
Nina Janssen | http://www.destempelolifant.nl
Monique De Kok – De Brabander | http://www.bloem-monique.blogspot.nl
Diana Besemer – Van Der Vlies | http://www.dianabesemer.blogspot.nl
Leoni Geertsema | http://www.leonibg.blogspot.nl
Daniëlle Bras | http://www.creatievedoos.blogspot.nl
Caroline van der Straaten | http://www.carooskaartjes.blogspot.com

Workshop Koffie en thee

Aanstaande maandag en donderdag hebben wij dezelfde workshop. Dit om mensen die niet op maandag kunnen toch een kans te geven om deze leuke workshop te kunnen bijwonen.  We gaan een mooi kaftje maken voor een notitieblokje en een treat tube holder. De treat tubes zijn nieuw in het assortiment bij Stampin up en nu al een grote hit.

We gaan werken met de Coffee Cafe bundel en de Merry Cafe stempelset. En voor de Thee liefhebbers haal ik een retired set uit de kast: A nice Cuppa. Nog steeds 1 van mijn favoriete stempelsets. Laatst heb ik nog in opdracht van een vriendin deze leuke kaart gemaakt:Bestand_005 (8)

Dus koffie en thee liefhebbers komen beide aan hun trekken. We zien jullie graag op 1 van beide dagen. Graag even duidelijk aangeven op welke dag je komt. Fijn weekend,

Liefs Ine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jar of love

Afgelopen woensdag was weer een gezellige workshop. Wij zorgen er altijd voor dat de tafel klaar staat met alle materialen, wat lekkers en een klein kadootje.

Bestand_000 (102)

Het leuke van samen knutselen is dat je van elkaar leert en op nieuwe ideen komt.

Bestand_002 (24)

Bestand_000 (103)

Bestand_003 (17)

Soms worden de voorbeeldkaarten precies nagemaakt en soms wil de cursist gewoon zelf aan de gang: alles mag en niets moet is ons motto. Wij willen gewoon dat iedereen met een goed gevoel en een mooi zelfgemaakt product naar huis gaat. Wil jij dit ook graag een keer meemaken , schrijf je dan in voor onze workshops/koffie en kaart/ kerstevenement. Graag tot ziens hier op de Faramir,

Liefs Ine