Blog

De tweeling was jarig.

Zaterdag was de tweeling jarig, ze werden 16! Vrijdag avond hadden we dan ook 20 pubers hier rondlopen die heerlijk hebben gezongen en gedanst.

Zaterdag moest 1 helft van de tweeling voetballen en s’avonds gingen ze naar hun moeder dus besloten wij vaderdag en de verjaardag samen te vieren. Mandy en ik waren al op tijd begonnen aan de kaarten dit zijn ze geworden.

Bestand_000 (10)Bestand_001 (6)

Bestand_000 (11)Bestand_001 (7)

cofmde

 

Voor Willem had ik nog  een lekkere fles wijn gekocht en mooi ingepakt. Blijft zo leuk die verpakkingen maken. En omdat je ze plat kunt opbergen neemt het weinig plek in en kan je alvast een voorraadje aanleggen.

Bestand_000 (12)

Mandy had deze kaart gemaakt voor Willem:

cof

Ook willen we meer kaarten op voorraad hebben zodat mensen ze ook bij ons kunnen kopen. We kunnen ze ook op aanvraag maken, neem gerust contact met ons op.

Vandaag is Mandy jarig en gaan we lekker lunchen en s’avonds bowlen met het hele gezin dus weinig knutselen maar met dit warme weer is dat niet erg. De workshop voor morgen cancelen we ook ivm de hitte.

Liefs Ine

Ps Mandy’s kaart kan ik nog niet laten zien maar hij is echt super geworden!

 

Stampin up on tour

Gisteravond waren wij weer te gast bij de Stampin up on tour avond in Eindhoven. Omdat het zo dichtbij was gingen we toch voor de tweede keer. Onze Up Helene den Breejen was er om een presentatie te doen en wat deed ze het weer goed. Nieuwe dingen gehoord en ga nu zeker mijn doelen stellen. Over 4 jaar wil ik net zo ver zijn als Helene en Carmen.Bestand_002 (2)

Superleuk was het ook om eindelijk drie teamgenootjes in het echt te ontmoeten.Je kent elkaar van Facebook maar nu hebben we samen geknutseld en twee ervan staan samen met ons op A Perfect Day op 1 juli in Hilvarenbeek. Zo’n zin in!

Bestand_000 (4)

We hebben ook nog een make and take gemaakt en ik heb eindelijk met de set Crafting Forever mogen stempelen: die staat hoog op mijn wishlist.

Bestand_000 (7)

1 juli gaan we weer bestellen dus mochten jullie nog wat nodig hebben laat het ons dan weten.

Morgen doe ik mee aan de Facebook hop van mijn team de Lovely Stampers dus zeker morgen terugkomen om te zien wat voor moois ik voor de hop heb gemaakt, fijn weekend,

Liefs Ine

Hoera Geslaagd !

Vandaag krijgen de meeste scholieren te horen of ze Geslaagd zijn ja of nee! Ik heb het zelf al drie keer meegemaakt, maar volgend jaar heb ik er weer drie en dan tegelijk! Dat wordt een hoop knutselen om de stress kwijt te raken en een mooie Geslaagd kaart te maken.

Maar natuurlijk knutsel ik ook voor een aantal bekende die wel dit jaar hun diploma ontvangen. Zo maakte ik onder andere deze twee kaartjes:

IMG_20170613_222340.jpg

Beide kaartjes hebben een basis afmeting van 5 7/8 inch bij 8 1/4 (gerild op de helft 4 1/8). Voor de blauwe kaart heb ik Dapper Denim cardstock gebruikt en daarom een mat van 5 5/8 inch bij 3 7/8 inch uit Whisper White cardstock. Uit het witte cardstock heb ik met behulp van de Number Of Years thinlits de cijfers uitgestanst. Ook gebruikte ik hiervoor de Owl Builder Punch die helaas retired is. De tekst Congratulations Graduate komt uit de Suite Sentiments stempel set.

Voor de witte kaart heb ik een zwarte mat van 5 5/8 inch bij 2 1/2 inch gebruikt en daarop nog een mat met DSP in het formaat 5 3/8 inch bij 2 1/4 inch. Voor de cijfers gebruikte ik Whisper White, waardoor de cijfers er extra uitspringen. Om de cap te maken heb ik de Square Thinlits gebruikt en Basic Black cardstock.

Heb je nou zelf nog geen kaartje gekocht, maar ken je wel iemand die Geslaagd is, stuur dan een berichtje en ik maak een kaart op maat voor je. Op maat wil zeggen dat je zelf de kleur kan bepalen of stijl (vrolijk/feestelijk/fleurig/strak/simpel). De prijs voor 1 kaart ligt tussen de €2,00 en €4,00 afhankelijk van hoe uitgebreid de kaart is. Dit kunnen we van te voren bespreken. Als je bijvoorbeeld een doosje wilt of een giftcard kost het meer materiaal en liggen de kosten dus hoger. Voor meer informatie kun je me natuurlijk altijd bellen of mailen.

Namens Team Made by Inepie willen wij alle Geslaagden van harte feliciteren met hun Diploma! Op naar het volgende hoofdstuk!

Liefs, Ine

Scrap Sunday

When Mom is away, her Daughter takes over Scrap Sunday !!

Terwijl Mama/Ine lekker aan het genieten is van een spontaan weekendje weg, neem ik het even over. Maar wie ben ik dan? Ik ben Mandy van de Ven – van den Eijnden en ik ben de dochter van Ine. Zelf ben ik ook demonstrator bij Stampin’ Up en ik werk samen met Mama onder de naam Made by Inepie (aangezien ik ook onder Ine en Pieter val als dochter en ik haar down-line ben kan dat natuurlijk prima 😉 ). Normaal gesproken zien jullie mij alleen tijdens de evenementen, maar ik werk achter de schermen ook aan de website, sociale media en knutsel zelf ook wat af.

Ongeveer een jaar geleden raakte ik besmet met her SU-virus, maar nog nooit maakte ik een scrap lay-out. Dus toen ik vrijdag hoorde dat ze een weekendje weg gingen en ik wist dat het vandaag Scrap Sunday zou zijn, dacht ik laat ik de uitdaging maar eens aangaan.

En dit is het geworden:

IMG_20170610_173755.jpg

Deze week zou mijn hondje 14 jaar zijn geworden, helaas hebben wij afgelopen november afscheid van hem moeten nemen. Deze foto is gemaakt tijdens een fietstocht in “onze achtertuin” op De Strabrechtse Heide vorig jaar zomer. En door het blauwe water en de mooie blauwe lucht wist ik al snel mijn thema-kleur en zocht ik wat restjes papier bij elkaar. De stempelsets die ik heb gebruikt zijn Bella and Friends en de retired set Gorgeous Grunge van Stampin’ Up.  Voor de tekst “I love you” heb ik de stempelset Thoughtful Banners gebruikt en voor “Boyke” heb ik de grote letter stansen gebruikt.

Zo dit was mijn bijdrage aan Scrap sunday, kijk gauw bij de anderen wat voor moois zij gemaakt hebben, fijne zondag!

Liefs, Mandy

Danielle Bennenk – www.mrsbrightside.nl
Do Bergen – http://www.dospiration.nl
Sandra Korten – http://www.sandrakorten.com
Nina Janssen – http://www.destempelolifant.nl
Monique De Kok – De Brabander – http://bloem-monique.blogspot.nl
Ilse Van Vliet – http://ilsevvliet.blogspot.nl
Diana Besemer – Van Der Vlies – http://www.dianabesemer.blogspot.nl
Leoni Geertsema – http://leonibg.blogspot.nl
Daniëlle Bras – https://creatievedoos.blogspot.nl
Veronique Muller –  http://makedowithveer.com

Caroline van der Straaten – http://carooskaartjes.blogspot.com

De nieuwe in colors van Stampin Up

Zoals al aangekondigd zijn er nieuwe kleuren (In Colors 2017-2019) bijgekomen ter vervanging van de In Colors 2015-2017.

norEn wel deze 5 met mooie namen:

  1. Fresh Fig
  2. Berry Burst
  3. Powder Pink
  4. Lemon Lime Twist
  5. Tranquil Tide

Om de inkt mooi te displayen hebben wij boekenleggers gemaakt en daar de inktkleuren op gestempeld. Als je interesse hebt om 1 van deze te ontvangen, stuur ik die graag naar je toe (excl. postzegel). En de banner afbeelding met het schilderij waarin kaartjes hangen gemaakt met de In Colors heb ik ook zelf gemaakt. Hierin komen de kleuren nog meer tot zijn recht!

De In Colors 2017-2019 zijn niet alleen verkrijgbaar in inktpads, maar ook in refils, papier, strikjes, DSP, lintjes, embellishments en Stampin’ Write Markers. Deze kun je vinden in de nieuwe catalogus vanaf pagina 184. En wil je een bestelling plaatsen, help ik je hier graag verder bij.

De vijf kleuren combineren niet alleen heel erg mooi samen, maar zijn ook in combinatie met de andere kleuren van Stampin’ Up een prachtig plaatje. Bekijk dit PDF bestand van Stampin’ Up voor een aantal kleuren combinaties:  2017-2019 in color combinaties Stampin Up

Maar natuurlijk kun je bij mij tijdens de workshops of de koffie en kaart middag ook de kleuren gebruiken voor jouw project. Maandag 12 juni staat er weer een koffie en kaart middag gepland van 14:00 uur tot 16:00 of kijk bij het kopje Evenementen voor overige datums.

Een tijdje terug plaatste ik op mijn Facebook-pagina een video van Stampin’ Up met het nieuwe 12 x 12 inch (30,5 x 30,5 cm) Designer Series Paper. Speciaal voor jullie plaats ik in deze blog een filmpje met nog meer Designer Series Paper stacks in de formaten 6 x 6 inch (15 x 15 cm) EN 12 x 12 inch (30,5 x 30,5 cm), waarin ook de In Colors 2017 – 2019 voorkomen:

Kortom we mogen 2 jaar lang genieten van deze prachtige kleuren en ik kijk er naar uit om weer hele mooie projecten hiermee te gaan maken! Jij toch ook?

Liefs, Ine

workshop & super leuk nieuws!

We hebben super leuk nieuws gekregen over een evenement!!! Daarover straks meer maar eerst naar het begin!

Gisteren vond de workshop Wijnfles verpakkingen maken plaats. Met een klein groepje dames zijn we aan de slag gegaan om van een simpele fles wijn cadeau geven (of laten inpakken door een bedrijf) een leuke, creatieve, zelfgemaakte verrassing te maken. Dit zijn de eindresultaten:

De verpakking hebben we gemaakt met het Gift Bag Punch board van Stampin’ Up. Dit handige punch bord is niet alleen ideaal voor het maken van gift bags, maar leent zich dus ook uit voor bijvoorbeeld verpakkingen, doosjes en kaartjes. Ik heb een aantal voorbeelden gemaakt om te laten zien wat je er allemaal mee kan doen. Wil je meer weten over dit bord klik dan hier of wil je er 1 bestellen stuur dan een e-mail naar madebyinepie@gmail.com :

 

 

EN DAN NU HET GROTE  SUPER LEUKE NIEUWS!!!

Wij staan dit jaar samen met het team The lovely  Stampers op het ” Share a Perfect day 2017” evenement (gesponsord door Jumbo) in Hilvarenbeek op zaterdag 1 juli 2017!!!
Van 12:00 uur tot 18:00 kun je bij ons een workshop komen volgen voor een super mooie kaart! In totaal kunnen er 80 workshops die dag gegeven worden verdeeld over 6 teamleden in 5 tijdblokken van 16 deelnemers! En dat allemaal in 1 tent! Er zijn nog kaartjes beschikbaar en je kunt via de jumbo (dacht ik) kortingskaartjes krijgen. We zouden het natuurlijk heel leuk vinden om een aantal van jullie te zien! Of je nou wel of niet een workshop komt volgen ;-). share-a-perfect-day-header-17-april.jpg

Liefs, Ine